Το μεγαλύτερο όφελος

Όπως είναι φυσιολογικό ακόμα συζητείται το 0-9 και γενικότερα τα μεγάλα σκορ που συνοδεύουν τις φετινές νίκες του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας επί Κετσπάγια όχι μόνο πείθει αλλά σκορπά τον φόβο στους αντιπάλους και το θαυμασμό σε όσους μπορούν να αναγνωρίσουν την ανωτερότητα της κορυφαίας ομάδας στην Κύπρο. Αυτή είναι και η αθέατη πτυχή της χτεσινής επιτυχίας αφού εδραιώνει τον ΑΠΟΕΛ ως την ομάδα που θαυμάζουν όλοι.

Αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο με τη λήξη του αγώνα όταν συνέβηκε κάτι που δεν είδαμε ποτέ σε κυπριακά γήπεδα. Πέραν του περιστατικού όπου συγκεκριμένος οπαδός της Σαλαμίνας ζήτησε και πήρε την φανέλα του Ντε Βινσέτι, είδαμε τα ball boys της γηπεδούχου ομάδας να τρέχουν προς τους παίκτες μας ζητώντας τους να τους χαρίσουν τις φανέλες τους.

Η επιθυμία οπαδών άλλων ομάδων να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό αντικείμενο του ΑΠΟΕΛ δείχνει πολλά. Το γεγονός ότι είμαστε η ομάδα με τους πιο πολλούς οπαδούς στην Κύπρο δεν είναι καθόλου άσχετη με τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων και είναι για αυτό που πρέπει να συνεχιστούν.

Η οπαδική βάση του ΑΠΟΕΛ πρέπει και θα μεγαλώσει όταν ο κάθε νεαρός ξέρει ότι είμαστε η ομάδα που προσφέρε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!