Το μικρό προβάδισμα του Άρη

Από τη στιγμή που η μέτρια εμφάνιση στον πρώτο επαναληπτικό έφερε το 1-1 η ομάδα μας είναι αναγκασμένη να δει τον επαναληπτικό της Τετάρτης με τη δέουσα σοβαρότητα έτσι ώστε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα. Η αλήθεια ότι ο Άρης έχει ένα μικρό προβάδισμα το οποίο θα πρέπει να αποδειχτεί θεωρητικό.

Για τον αγώνα της Τετάρτης αλλά και τα δεδομένα μετά τη νίκη επί της Ομόνοια έκανε τοποθετήσεις το Νεκτάριος Πετεβίνος:

«Η μέτρια εμφάνιση με τον Άρη αποτελούσε εξαίρεση σε σχέση με το τι απέδιδε η ομάδα το τελευταίο διάστημα. Μας ικανοποίει ότι κάναμε μια εμφάνιση που αποτελεί συνέχεια των τελευταίων εμφανίσεων της ομάδας, ήταν απόλυτα δίκαιη η επικράτηση μας, παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε, δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο…».

«Είχαμε προβάδισμα δυο τερμάτων και οι ευκαιρίες που εμείς απωλέσαμε ήταν πιο ξεκάθαρες από αυτές του αντιπάλου. Η ομάδα δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Ένα ποδοσφαιριστή που πετυχαίνει δυο γκολ δίκαια τον χαρακτηρίζεις πολυτιμότερο, αλλά κανείς δεν υστέρησε».

«Η ομάδα έδειχνε καλοδουλεμένη και ισορροπημένη, άλλες φορές μπορεί να μην το είχαμε, αυτή τη φορά το είχαμε και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

«Κάθε παιγνίδι απ’ εδώ και πέρα είναι σημαντικό, έχουμε βάλει ένα στόχο για να επιτύχουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος της α’ φάσης και θα δούμε τι θα γίνει στη φάση των πλέι-οφ»

«Δεν υπάρχει κάτι άλλο για τον Πάρντο, είναι θέμα πότε θα αφαιρεθούν οι ραφές, θα δούμε και τις επόμενες μέρες. Συμβαίνουν αυτές οι φάσεις… Έχει 15 ραφές με τον Άρη δεν μπορεί να υπολογίζεται».

«Ο Καβενάγκι θα δούμε αυτές τις μέρες πως θα επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα και μέρα με τη μέρα θα προχωρεί. Δεν έχει συγκεκριμένο πρόβλημα, το θέμα είναι να αποφορτιστεί και κάνει πρόγραμμα ενδυνάμωσης».

«Είναι βεβαρυμμένο το πρόγραμμα της ομάδας. Έχει την δική του ιδιαιτερότητα το παιγνίδι. Ο Άρης έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά μέσα από την ποιότητα της ομάδας μας, ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!