Το νέο πισωγύρισμα και η προοπτική

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για την μάχη του Τσιρείου με την ΑΕΛ, έναν αγώνα όπου αν κερδίσουμε θα κάνουμε σημαντικό βήμα για παραμονή στην κορυφή και κατάκτησης του πρωταθλήματος. Όλα συνηγορούν ότι στην προσπάθεια αυτή η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ντε Βινσέτι ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία επαναφοράς μετά τον τελευταίο του τραυματισμό.

Τους τελευταίους τρεις μήνες σταμάτησε να γίνεται ενημέρωση για το θέμα των τραυματισμών αλλά όπως προκύπτει ο Αργεντινός πρόσθεσε στη δύσκολη για αυτόν χρονιά ακόμα ένα μυϊκό πρόβλημα.

Ο Ντε Βινσέτι  αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε συνεχόμενους αγώνες πριν από ένα και βάλε μήνα στον αγώνα με την Ομόνοια και από τότε είχε μια συμμετοχή στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Δόξα. Τότε ο Αργεντινός έκανε το μεγαλύτερο σερί αγώνων ως βασικός (Απόλλων, Σαλαμίνα, Ομόνοια).

Ήταν τότε που έδειξε να βρίσκει τα πατήματα του και να αποκτά καλό ρυθμό αλλά ο νέος τραυματισμός τον έστειλε και πάλι στο φυσιοθεραπευτήριο.

Το ζητούμενο πλέον αλλά και η προοπτική είναι να μπορέσει τις επόμενες εβδομάδες να επανέλθει σταδιακά έτσι ώστε όταν αρχίσουν τα συνεχόμενα ντέρμπι της φάσης των play offs να είναι πραγματικά έτοιμος να βοηθήσει.

Είναι φανερό ότι η πρώτη χρονιά του Ντε Βινσέτι δεν είναι η αναμενόμενη όσον αφορά την αγωνιστική του παρουσία αλλά αν καταφέρει να έχει συνεισφορά στα τελευταία στάδια και κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα έχει επιτευχθεί το ζητούμενο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!