Το νέο στοίχημα της διοίκησης Πετρίδη

Ένας Σκανδιναβός που ξέρει τι σημαίνει πρωταθλητισμός και να απολυθείς επειδή η ομάδα (Ρόζενμποργκ) δεν παίζει (σύμφωνα με τον πρόεδρο) καλά είναι ο νέος εκλεκτός της διοίκησης Πετρίδη. Πρόκειται επίσης για κάποιον που έχει διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα και θεώρηση των πραγμάτων από τη δική μας και που σίγουρα δεν γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ και το κυπριακό πρωτάθλημα.

Αυτά και όχι μόνο αφορούν τον Κάρε Ινγκέμπριγκτσεν ο οποίος αν δεν συμβεί κάτι περίεργο θα υπογράψει σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Νορβηγός που μόλις χτες έλυσε το συμβόλαιο συνεργασίας με την Οστάνδη έρχεται Κύπρο αφού η πρόταση που του έγινε κρίθηκε από τον ίδιο ως ευκαιρία ζωής.

Η πρώτη ανάγνωση του βιογραφικού του δεν έχει κάτι αξιόλογο εκτός από την τετραετία στη Ρόζενμπορκ. Τότε (2014-2018) κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα ενώ βρέθηκε και αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στα προκριματικά του Champions League όπου και τον αποκλείσαμε.

Οι αρμόδιοι προσπαθώντας να κωδικοποιήσουν τα κριτήρια επιλογής του προπονητή προσπαθούσαν να βρουν κάποιο που θα κουμαντάρει λόγω χαρακτήρα και εμπειριών τα αποδυτήρια αλλά και που θα μπορέσει να βελτιώσει με τις επιλογές και τακτικές του την ομάδα.

Λογικά στο πρόσωπο του Νορβηγού με το δύσκολο επίθετο βλέπουν αρκετά από τα κριτήρια καταλληλόλητας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X