Το νοικοκύρεμα ξεκινά από τον άσο

Ο ΑΠΟΕΛ διανύει πλέον φάση έντονων διεργασιών σε σχέση με το ποιοι θα αποτελούν το ρόστερ της νέας χρονιάς. Η αρμόδια επιτροπή από πλευράς διοίκησης έκανε τις προηγούμενες μέρες τις απαραίτητες διαβουλεύσεις με τον νυν προπονητή αλλά και τον επόμενο έτσι ώστε να καθοριστεί το πλανο με το οποίο θα κινηθεί στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν με αυτούς που λήγουν τα συμβόλαια τους αλλά και αυτούς που πρέπει να αποχωρήσουν ή και να αποδεχτούν μείωση απολαβών.

Η πολυκοσμία και αδικαιολόγητη δαπάνη που υπάρχει για τη συντήρηση των παικτών που αγωνίζονται στη θέση του τερματοφύλακα είναι μια σημαντική εκκρεμότητα που πρέπει να λήξει το συντομότερο. Το σενάριο που προκρίνεται είναι αυτό που θέλει τους Κοτίνα και Κίσσα να αποχωρούν έτσι ώστε να αποσυμφορηθεί το μισθολόγιο αλλά και γιατί δεν κρίνεται απαραίτητη η παρουσία τους.

Και αυτό γιατί οι Πάρντο και Βάντερμαν κρίνονται ως ιδανικοί δυάδα ενώ ως τρίτος φαίνεται να κερδίζει πόντους ο νεαρός Παρασκευά.

Για να γίνει πράξη το σενάριο θα πρέπει οι δυο που βρίσκονται στη πόρτα εξόδου να βρουν ομάδα ενώ θα πρέπει να επιβεβαιωθούν και πιο φρέσκες εκτιμήσεις που θέλουν τον Πάρντο να είναι έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιο που του έχει προταθεί και όχι αυτό που αξίωνε.

Δεν αρκεί όμως αυτό αφού και ο Βάντερμαν θα πρέπει να παραμείνει αποδεχόμενος όμως μια μικρή αναπροσαρμογή των ετήσιων απολαβών του προς τα κάτω.

Η διοίκηση εκτιμά ότι όλα τα πιο πάνω είναι εφικτά αφού ως ένα βαθμό έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους. Αν γίνει αυτό σημαίνει θα θα μειωθεί κατά ένα άτομο το ρόστερ ενώ θα υπάρξει και αξιοσημείωτη εξοικονόμηση λεφτών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!