Το οξύμωρο με το ντεμπούτο

Η ομάδα μας ετοιμάζεται να μπει στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος έχοντας ως στόχο το απόλυτο των βαθμών, κάτι που αν γίνει ίσως μας οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο αλλά και ψυχοφθόρο εγχείρημα αφού πέραν των θεμάτων που αντιμετωπίζουμε ως ομάδα, εξαρτόμαστε και από τα αποτελέσματα του Απόλλωνα.

Η διαχείριση της κατάστασης προβλέπει να επικεντρωνόμαστε στο τι θα συμβεί στην αμέσως επόμενη αγωνιστική αφού οτιδήποτε άλλο ίσως να είναι και ανούσιο.

Το οξύμωρο με το ντεμπούτο του Μπαλταζάρ είναι πως πρακτικά γνωρίζει τον αντίπαλο καλύτερα από τη δική του ομάδα. Αυτό θα αποδεχτεί θετικό μόνο αν κερδίσουμε. Ο νέος προπονητής μας είχε την ευκαιρία να δει και να δουλέψει αρκετά πράγματα στις προπονήσεις αλλά τα όποια συμπεράσματα και απόψεις του θα επιβεβαιωθούν στην πράξη μέσα από τον πρώτο αγώνα.

Εικάζεται από όλους ότι θα επιστρατεύσει τους Αλωνεύτη και Ορ προκειμένου να έχουμε πιο ορθόδοξη ανάπτυξη από τα άκρα αλλά ακόμα και αυτό έχει ερωτηματικά αφού κανένας από τους δυο δεν μπορεί να καλύψει σωστά τη δεξιά πλευρά.

Είναι για αυτό που υπάρχει και το ενδεχόμενο επιστράτευσης του Νσούε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Εφραίμ δεν είναι 100% έτοιμος.

Γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχουν ερωτηματικά τα οποία αφορούν και άλλες θέσεις οπότε όσο περίεργο και αν ακούγεται ο Μπαλταζάρ είναι αναγκασμένος να δοκιμάσει πράγματα. Και να αντιδράσει σωστά αν κάτι δεν λειτουργεί όπως αναμένεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X