Το παλεύει για σέντερ μπακ

Μπορεί οι υπεύθυνοι να έκριναν σκόπιμο να στερήσουν τη δυνατότητα σε άλλους να δουν την ομάδα στα φιλικά προετοιμασίας αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις! Με τον Αστίθ προφανώς τραυματία ή τέλος πάντων ανέτοιμο για να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πρώτα δύο φιλικά, ο Κρίστιανσεν δοκίμασε τους Ιωάννου και Αρτύματα στο κέντρο της άμυνας.

Η κίνηση αυτή δεν είναι τυχαία αφού έχει προεκτάσεις και στον μεταγραφικό σχεδιασμό αφού αν κριθεί ότι ένα εκ των δυο μπορεί να δώσει λύσεις ίσως να μην προχωρήσει η απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Στο 4-1-4-1 που ίσως προτιμήσει ο προπονητής μας ο Αρτυματάς θα έχει μεγάλες προκλήσεις και ανταγωνισμό στα χαφ ενώ δεν είναι τόσο δημιουργικός όσο άλλοι, οπότε η μετατόπιση του λίγο πιο πίσω έχει λογική. Αυτό ενισχύεται και από το ότι ο Κρίστιανσεν θέλει τους κεντρικούς αμυντικούς να βοηθούν στην ανάπτυξη, κάτι που μπορεί να κάνει αρκετά καλά ο Αρτυματάς.

Κατά τα άλλα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι κάθε μέρα που περνά, πίσω δεν ξανά γυρνά. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο ΑΠΟΕΛ έδωσε το πιο σημαντικό του φιλικό χωρίς τις δυο πιο σημαντικές προσθήκες της φετινές χρονιάς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!