Το παλεύει η Cytavision με αντιπρόταση

Μπορεί στο προσκήνιο να βρίσκεται το αγωνιστικό και η προσπάθεια να μην εκραγεί το ηφαίστειο αλλά ταυτόχρονα εξελίσσεται ένα εξίσου σοβαρό θέμα που αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΑΠΟΕΛ.

Το σκηνικό που έχει στηθεί αφορά την τηλεοπτική στέγη της ομάδας για την περίοδο 2019-24 και την προσπάθεια της Cablenet να μπει δυναμικά στο σκηνικό. Όπως είναι γνωστό η εταιρεία έχει υποβάλει πρόταση με την οποία προσφέρει το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως στον ΑΠΟΕΛ για Περίοδο πέντε χρόνων.

Πρόκειται για μια πρόταση που κρίνεται αστρονομική για τα μέχρι σήμερα δεδομένα η οποία όμως ανταποκρίνεται στα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ και την αγοραστική δύναμη των οπαδών του.

Η διοίκηση Πετρίδη είναι έτοιμη να συμφωνήσει με την Cablenet ενώ όπως δηλώσει ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας το όλο θέμα αναμένεται να κλείσει μεςα στον Αύγουστο.

Τις τελευταίες μέρες έχει σημειωθεί μια ουσιαστική εξέλιξη με τη Cyta να επανέρχεται με βελτιωμένη πρόταση στην προσπάθεια της να διατηρήσει τον ΑΠΟΕΛ στο χαρτοφυλάκιο της. Όπως πληροφορούμαστε η σχετική πρόταση είναι κατά πολύ καλύτερη από την προηγούμενη αλλά εξακολουθεί να υστερεί από αυτήν της Cablenet.

Με τα σημερινά δεδομένα όλα συνηγορούν ότι η Cablenet θα κερδίσει την μεγάλη μάχη εκτός και αν σημειωθεί και άλλη πιο ουσιαστική ανατροπή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!