Το παρακράτημα και τα αβίαστα λάθη

Δεν ήταν μόνο η καλή παρουσία του Εθνικού Άχνας που είχε σαν αποτέλεσμα να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ που δυσκολεύτηκε αφάνταστα να κάνει όλα αυτά που μας συνήθισε τις προηγούμενες αγωνιστικές. Η ομάδα μας υστέρησε επειδή η δική της απόδοση κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα γεγονός που εντόπισε στις δηλώσεις του και ο Κετσπάγια. Η νευρικότητα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας μας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, γεγονός που επέτρεψε στον αντίπαλο να αμυνθεί με ευκολία αλλά και να είμαι απειλητικός στις αντεπιθέσεις του.

Τα αβίαστα λάθη και το παρακράτημα της μπάλας ήταν δυο στοιχεία που παρατηρήθηκαν έντονα και τα οποία σχολίασε και ο προπονητής στους παίκτες αμέσως μετά τον αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε μια σειρά καθοριστικών αγώνων οπου τα περιθώρια λάθους είναι πολύ μικρά.

Ιδιαίτερα οι αγώνες στο Europa League με πρώτο αυτόν με τον Αστέρα δεν επιτρέπουν εμφανίσεις όπως αυτόν με τον Εθνικό αφού ο στόχος για τη νίκη δεν θα γίνει εφικτός.

Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ότι εξακολουθεί να έχει τομείς βελτίωσης και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αφού τα μεγάλα σκορ που προηγήθηκαν στους προηγούμενους αγώνες ίσως να τους έκρυψαν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X