Το πάρτι γενεθλίων του ΑΠΟΕΛ

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει τους φίλους του ΑΠΟΕΛ ότι το Birthday Fan Day για τα 89 χρόνια ζωής της ομάδας μας θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στο στεγασμένο χώρο έξω από την κεντρική κερκίδα του ΓΣΠ.

Ελάτε μαζί μας να γιορτάσουμε τα γενέθλια του ΑΠΟΕΛ μας.

Στο ΓΣΠ θα υπάρχουν 2 ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για να υπογράφουν αυτόγραφα οι ποδοσφαιριστές μας καθώς και περίπτερα με χορηγούς στα οποία θα βρίσκονται ποδοσφαιριστές μας για να βγάζουν φωτογραφίες με τον κόσμο.

Για τους μικρούς ΑΠΟΕΛίστες θα υπάρχουν:

–    Face painting
–    Φουσκωτά παιχνίδια
–    Cage Football
–    Τοίχος αφιερώσεων
–    Teqball για να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο ποδόσφαιρο
–    Γνωριμία με τα αθλήματα τοξοβολίας, ποδηλασίας, επιτραπέζιας αντισφαίρισης από το Σωματείο ΑΠΟΕΛ
–    Περίπτερο Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ, με όλες τις πληροφορίες
– Περίπτερα του Orange shop θα βρίσκονται στο χώρο με όλα τα επίσημα προϊόντα της ομάδας μας καθώς και με όλες τις νέες χειμερινές παραλαβές. (Ενημερώνουμε ότι το Orange Shop στις 28/11 θα παραμείνει κλειστό)
– Σε μια πρωτοποριακή ενέργεια ο ΑΠΟΕΛ καλεί όποιο φίλο της ομάδας έχει συλλεκτικά αντικείμενα και επιθυμεί να τα εκθέσει στην εκδήλωση του Birthday Fan Day όπως επικοινωνήσει με τα γραφεία της εταιρείας στο 22340200.

Το ΑΠΟΕΛ Birthday Fan Day θα ανοίξει τις πύλες του στις 11:00 στον στεγασμένο χώρο μπροστά από την Δυτική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ και θα φιλοξενεί τους φίλους της ομάδας μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα.

Στον χώρο θα βρίσκεται DJ για να επενδύσει μουσικά όλη την εκδήλωση.

Οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην εκδήλωση για αυτόγραφα και φωτογραφίες και τα κεράκια της τούρτας των 89ων γενεθλίων θα σβήσουν στις 14:30 στην παρουσία όλης της ομάδας, των προπονητών και της διοίκησης.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα 89χρονα του ΑΠΟΕΛ. Σάββατο 28/11 από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 στο στάδιο ΓΣΠ!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X