Το πείραμα των δανεικών

Το πείραμα των δανεικών απέτυχε και πλέον οι μαζικές αποχωρήσεις από την ομάδα αφορούν και όσους πρέπει να επιστρέψουν στις ομάδες που ανήκουν. Σήμερα ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας με τους Άλεφ, Πάβλοβιτς και Μάτιτς.

Κανένας δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα με τον πρώτο να θέλει να μείνει στην ομάδα αλλά το κριτήριο είναι αν η Μπράγκα δεχτεί να το παραχωρήσει χωρίς ιδιαίτερο κόστος για το ΑΠΟΕΛ.

Παρελθόν αποτελεί και ο Μακρής που θα βρει ομάδα προκειμένου να έχει χρόνο συμμετοχής.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ με την ολοκλήρωση της συμφωνίας δανεισμού επιθυμεί να ευχαριστήσει τους Alef Dos Santos, Andrija Pavlović και Uroš Matić για τη μέχρι στιγμής μεταξύ μας συνεργασία.

Παρά το ότι η αγωνιστική περίοδος τερματίστηκε και έτσι δεν ήταν δυνατό να ολοκληρώσουμε μέσα στο γήπεδο την ποδοσφαιρική χρονιά και οι τρεις, στις συζητήσεις που ακολούθησαν επέδειξαν πλήρη κατανόηση και καλή διάθεση σε ό,τι τους ζητήθηκε από πλευράς της διοίκησης.

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε και στον Ανδρέα Μακρή μετά την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συνεργασίας, με τις ευχές μας για ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X