Το περίεργο τέλος του ευρωπαϊκού οδοιπορικού

Η ομάδα μας ολοκληρώνει απόψε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις σε έναν αγώνα οπου μπορεί να χαρακτηριστεί και περίεργος. Ο λαβωμένος αγωνιστικά και όχι μόνο ΑΠΟΕΛ καλείται να πετύχει μια νίκη ή τουλάχιστον μια ισοπαλία που θα του δώσει παράπλευρα αλλά σημαντικά οφέλη. Ο στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League αποδείχτηκε ανέφικτος και το ζητούμενο πλέον είναι να αποφύγουμε την τελευταία θἐση.

Παράλληλα η ομάδα μας έχει τρομερή ανάγκη τα οικονομικά οφέλη της πιθανής ισοπαλία ή και νίκης αφού ούτε τα έσοδα από την ευρωπαϊκή πορεία δεν ήταν τα αναμενόμενα. Πέραν των οικονομικών όμως υπάρχει και το μεγαλύτερο κίνητρο των βαθμών κατάταξης που επίσης είναι σημαντική.

Ο Κετσπάγια δήλωσε χτες ότι θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει προκειμένου να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα παλέψει τον αγώνα. Η Σπάρτα για τους δικούς της καλούς λόγους αν και προκριμένη θα επιχειρήσει να περάσει στην επόμενη φάση με δεύτερη νίκη οπότε δεν πρόκειται να βρούμε απέναντι μας μια αδιάφορη ομάδα.

Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα και οι καιρικές συνθήκες θα κρατήσουν πολλούς οπαδούς μας στα σπίτι τους αλλά ούτε αυτό είναι βαρόμετρο αφού οι αγώνες κρίνονται από την απόδοση των παικτών και της απόφασης της τεχνικής ηγεσίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!