Το πιο δύσκολο εγχείρημα

Ο αποψινός αγώνας με τον Ερμή στο Αμμόχωστος σηματοδοτεί την αρχή της προσπάθειας του ΑΠΟΕΛ για να κατακτήσει το έβδομό συνεχόμενο πρωτάθλημα. Πρόκειται για κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ προηγουμένως. Το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν έχει ενισχυθεί σε σχέση με την περσινή χρόνια είναι ένας άλλο στοιχείο που φανερώνει το βαθμό δυσκολίας της φετινής προσπάθειας.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις γιγάντωσε την μουρμούρα και έφερε απογοήτευση σε όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Τόσο που ελάχιστοι φαίνεται να θεωρούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως κάτι σπουδαίο.

Αυτό που στο τέλος της ημέρας έχει σημασία είναι η απόδοση και τα κίνητρα των παικτών.

Η αντίδραση λοιπόν που πρέπει να αρχίσει από σήμερα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο ο Μπαλταζάρ και οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου αρχίζοντας να κερδίζουν.

Το αγωνιστικό πλάνο

Ο προπονητής μας αποφάσισε την 11αδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα οπότε κάποια ερωτηματικά θα απαντηθούν σε λίγο.

Ντελατόρε ή Ρέζα για παράδειγμα, με τον πρώτο να βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει αλλά και να πρέπει να χάσει πολλές και ξεκάθαρες ευκαιρίες προηγούμενος. Από την άλλη ο Ιρανός έχει μέχρι στιγμής εκλάμψεις οι οποίες δεν αρκούν.

Η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που θέλει τον ΑΠΟΕΛ να εξαρτάται και φέτος στην απόδοση συγκεκριμένων παικτών. Είναι για αυτό που αρχίζοντας από σήμερα έχουμε ανάγκη να δούμε τους Εφραίμ και Ντεβινσέτι να κάνουν τη διαφορά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X