Το πιο ισχυρό περιουσιακό στοιχείο

Η επιβεβαίωση ότι ο Ιωάννου συμφώνησε για την επέκταση της συνεργασίας του μέχρι το 2023 ήρθε σήμερα δια στόματος Πετεβίνου ο οποίος όμως παρέπεμψε και στην επίσημη ανακοίνωση που θα ακολουθήσει. Ο εκρόσωπος τύπου χαρακτήρισε τον παίκτη ως ισχυρό περιουσιακό στοιχείο της ομάδα. Εμείς βλέποντας και την πορεία του Τάμαρι θα τολμήσουμε να τον χαρακτηρίσουμε το πιο ισχυρό περιουσιακόσ στοιχείο.

Οι σχετικές δηλώσεις…

«Είμαστε πάρα πολύ κοντά, όμως μπορώ να αναφερθώ μόνο σε επίσημες ανακοινώσεις. Ο Νικόλας Ιωάννου είναι ένα ισχυρό περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ. Θεωρώ ότι από τους παίκτες που αγωνίζονται στην Κύπρο, είναι στην κορυφή. Θέλουμε να έχουμε μια συνεργασία μακρόχρονη και να την ενισχύσουμε».

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ενδιαφέρθηκε ομάδα του εξωτερικού για τον Νικόλα Ιωάννου: «Αυτό που μπορώ να αναφέρω είναι πως δεν υπήρξε επίσημη πρόταση. Το έχω πει πολλές φορές, βολιδοσκοπήσεις έχουν γίνει. Το να υπάρχει ενδιαφέρον είναι ένα θέμα, το οποίο ξεκινά από βολιδοσκόπηση».

Πως προετοιμάζεται η ομάδα για το Σούπερ Καπ: «Είναι ένα παιχνίδι όπου διακυβεύεται ένας τίτλος που δυστυχώς αποτελεί την πιο αρνητική παράδοση στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Από το 2013 που έχουμε συνεχής παρουσία, έχουμε κατακτήσει μόλις ένα Σούπερ Καπ. Ένα στατιστικό που για την ιστορία, θα το χαρακτήριζα λυπηρό. Θέλουμε να ανατρέψουμε το στατιστικό και να αλλάξουμε την ιστορία. Στο θέμα των επιλογών, από την ιατρική άποψη, όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή. Πολλές φορές, ιατρικά υπάρχει το «πράσινο φως», όμως ο προπονητής κρίνοντας από τις προπονήσεις, αποφασίζει για το ποιοι μπορούν να αγωνιστούν. Για εμάς όπως ξέρετε δεν υπάρχει διακοπή. Έπειτα, έχουμε εκτός έδρας παιχνίδι με την Σεβίλλη, σαφώς και θα υπάρχει μέσα στο μυαλό των ποδοσφαιριστών όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε το παιχνίδι. Όποιος παίκτης μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να σκέφτεται μόνο το παιχνίδι και όχι το επόμενο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για όποιον ποδοσφαιριστή αγωνίζεται. Ο καθένας πρέπει να δώσει το μήνυμα ότι πρέπει να τον υπολογίζει η τεχνική ηγεσία. Την ίδια ώρα, αν ένας ποδοσφαιριστής αγωνιστεί στην 11άδα και δεν έχει καλή παρουσία, θα βάλει σε σκέψεις τον προπονητή. Ή είσαι καλά ή όχι. Έχουμε και τις καλές μας φάσεις, και τις κακές μας φάσεις. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε στη καλύτερή μας φάση. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις και στους εαυτούς μας».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!