Το πιο κρίσιμο μέχρι το επόμενο

Η διατήρηση του σημαντικού +3 από την ΑΕΚ είναι το ζητούμενο για την ομάδα μας και αυτό θα συμβεί αν κερδίσουμε σήμερα την Ομόνοια. Ο ΑΠΟΕΛ για όσους δεν το έχουν καταλάβει φλερτάρει με την απώλεια βαθμών τις τελευταίες δυο αγωνιστικές και είναι για αυτό που αν σήμερα δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα δούμε το σερί νικών να φτάνει στο τέλος του.

Όπως πρέπει σημαίνει να μην υποτιμήσουμε μια ομάδα που βρίσκεται 13 βαθμούς πίσω μας αλλά θα κάνει ότι μπορεί για να μην χάσει τον αγώνα. Η εύκολη νίκη προ μηνός πάνω στο ποδοσφαιρικό παράρτημα δεν πρέπει να ξεγελάσει τον Κετσπάγια και τους παίκτες του. Σήμερα θα δούμε μια διαφορετική Ομόνοια η οποία παρά τις απουσίες κάποιων βασικών παικτών της θα προσπαθήσει για το βαθμολογικό κέρδος.

Ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση των παικτών του ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να περιορίσουν τα πολύ συγκεκριμένα ατού της Ομόνοιας. Η διατήρηση του μηδέν παθητικού είναι η αρχή για το θετικό αποτέλεσμα αφού η άμυνα κερδίζει ντέρμπι και τίτλους.

Από την άλλη η γνωστή τριάδα των Ντε Βινσέτι, Εφραίμ και Γιαννιώτα καλείται να κάνει την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας πολυδιάστατη και με τρόπο που θα φέρει το γκολ. Η απουσία του Καβενάγκι περνά σχεδόν απαρατήρητη αλλά είναι γεγονός ότι στους αγώνες με τον Απόλλωνα και τη Σαλαμίνα παρατηρήθηκε δυστοκία αλλά και δυσκολία στο τελείωμα φάσεων, η οποία δεν πρέπει να επαναληφθεί σήμερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X