Το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι

Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της φετινής χρονιάς. Η νέα απόλυση προπονητή επιβεβαιώνει ότι οι σημαντικότερες αποφάσεις όσων αφορά τη στελέχωση του φετινού ΑΠΟΕΛ ήταν λανθασμένες και η προσπάθεια πλέον στρέφεται στο να μην χαθεί και το πρωτάθλημα. Η ομάδα μας βρίσκεται στο +4 αλλά το άγχος έχει κυριεύσει πολλούς.

Ελπίζουμε αυτό να μην ισχύει και για αυτούς που καλούνται να διατηρήσουν την ομάδα στην κορυφή που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες. Είναι αυτοί που ανεξαρτήτως του ποιους τους προπονεί ή πληρώνει καλούνται να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό που ξέρουν καλύτερα. Πολλοί από αυτούς υπόφεραν με τις ιδιορρυθμίες του Κετσπάγια έστω και αν στο τέλος αποδέχτηκαν την κατάσταση και έκαναν υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η χρονιά.

Πλέον την ευθύνη για το κοουτσάρισμα της ομάδας έχει ο Γιώργος Κωστή την αξία του οποίου αναγνωρίζουν και εξυμνούν. Ούτε αυτό όμως αρκεί για να κερδίσουν την Ομόνοια. Καθένας από αυτούς που θα αγωνιστεί καλείται να βρει τον τρόπο που θα του επιτρέψει να κάνει το κάτι παραπάνω.

Η κούραση που υπάρχει μετά και τον αγώνα κύπελλου είναι δεδομένη αλλά μπορεί να αντισταθμιστεί από τη θέληση για μια νίκη που θα μας φέρει μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!