Το πείραμα πέτυχε

Η διοικηση του ΑΠΟΕΛ προέβει σε ενα σημαντικό πείραμα το αποτελεσμα του οποίου κρινεται ως εξαιρετικά χρήσιμο αφου επιβεβαιώνει για πρωτη φορά αλλάμε επίσημο τροπο τα ψυχολογικά που διακατέχουν τους αντιπάλους μας. Το πείραμα αφορούσε την Ανόρθωση στη διοικηση της οποίας αποτάθηκε η διοικηση Πετρίδη ζήτωντας να καταθέσουν κοινό αίτημα για αναβολή του μεταξυ μας αγώνα στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το δικαιολογητικό της αναβολής σχετίζεται με το οτι η 1η αγωνιστική διεξάγεται μεταξυ των δυο αγώνων μας με την Κοπεγχάγη.

Ο Πουλλάιδης συμβαδίζοντας με τα θέλω των μαθητών και σε μια έκδηλη πράξη μικροπρέπειας αρνήθηκε να καταθέσει κοινό αίτημα. Αυτό που ίσως να αγνοούν στην Ανόρθωση ειναι πως το διοικητικό συμβούλιο μπορεί και θα επικυρώσει την αναβολή αφού η προκήρυξη της δίνει αυτη τη δυνατότητα. Πέραν ομως της δυνατότητας το διοικητικό συμβούλιο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε τετοια θέματα και δεν πρόκειται να λειτουργήσει με τον τροπο που έπραξε η επίσημη Ανόρθωση.

Έστω λοιπόν και αν η όμαδα μας θα μπορούσε να πορευτεί από μόνη της και να πετύχει το ζητούμενο, το κοινό αίτημα βοήθησε να επιβεβαιωθεμούν και επίσημα τα ψυχολογικά και το αίσθημα κατωτερότητας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X