Το πλάνο-σενάριο με τους τραυματίες

Μετά από ένα διήμερο ρεπό η ομάδα μας μπαίνει από σήμερα σε πορεία αντίστροφής μέτρησης για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Οι επόμενες τρεις εβδομάδες κρίνονται ως σημαντικές αφού συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων τους αγώνες με τους βασικότερους διεκδικητές (Αεκ, Απόλλωνας) του πρωταθλήματος καθώς και τους διπλούς αγώνες με την Ντόρτμουντ.

Για να μπορεί να ανταποκριθεί η ομάδα χρειάζεται τις επιστροφές των τραυματιών αφού πρόκειται για παίκτες οι οποίοι όταν είναι καλά μπορούν να αλλάξουν  προς το καλύτερο το αγωνιστικό προφίλ του ΑΠΟΕΛ.

Οι περιπτώσεις των Καρλάο και Εμπεσίλιο θεωρούνται οι πιο ξεκάθαρες αφού βρίσκονται σε πορεία τελικής επανόδου με τον Βραζιλιάνο να μετρά αντίστροφα προκειμένου να είναι βασικός με την Ντόρτμουντ.

Τα πιο μεγάλα ερωτηματικά αφορούν τους Εφραίμ και Μιλάνοφ. Πλέον και οι δυο ανεβάζουν κλιμακωτά εντάσεις αλλά και αν ακόμα μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων προέρχονται από τέτοια αποχή που είναι δύσκολο να κριθούν έτοιμοι στο ντέρμπι με την Αεκ.

Ο αγώνας με τους μάντηες θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου οπότε θεωρητικά υπάρχει χρόνος για να ανατραπούν τα σημερινά δεδομένα.

Τέλος το θέμα των μυϊκών τραυματισμών το οποίο κρατά παροπλισμένους τους Ορ και Μπερτόλιο είναι τέτοιο που και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο να πει κάποιος κάτι απόλυτο αφού ένα σπριντ ή απότομη κίνηση σε προπόνηση ή αγώνα είναι αρκετή για να τους καθηλώσει εκ νέου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X