Το πουλέν του προέδρου

Ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται ότι επενδύει στους νεαρούς σε μια προσπάθεια να χτίσει τις υποδομές που θα του επιτρέψουν να ξεφύγει από την εξάρτηση και το κόστος των ξένων. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών η οποία είναι άγνωστη στους περισσότερους είναι αυτή του Σεργκέι Γκρούμπατς. Πρόκειται για 16χρονο επιθετικό από το Μαυροβούνιο ο οποίος αποκτήθηκε από τον Διγενή προ τριετίας.

Η απόκτηση του έγινε εφικτή μετά που ο Πρόδρομος Πετρίδης είδε τον παίκτη και πείστηκε ότι πρόκειται για έναν ξεχωριστό 13χρονο κάτι που επιβεβαιώνεται από την ημέρα που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ. Και αυτό γιατί πρόκειται για έναν επιθετικό που αγωνίζεται με τρομερή επιτυχία στην U17 και U21.

Η προοπτική του είναι τόσο μεγάλη που προ ημερών και με ενέργειες της ομάδας έχει αποκτήσει κυπριακό διαβατήριο γεγονός που θα το επιτρέψει να αγωνίζεται στην ομάδα μας ως γηγενής.

Ο Σεργκέι Γκρούμπατς είναι διεθνής με την Εθνική Μαυροβούνιου και πλέον έχει την επιλογή να επιλέξει να αγωνιστεί με αυτήν της Κύπρου.

Ο χρόνος θα δείξει αν ο στόχος και του ίδιου αλλά και όσων πίστεψαν σε αυτόν θα υλοποιηθεί, που δεν είναι άλλος από τα να βρεθεί στη θέση που βρίσκεται σήμερα ο Πιέρος Σωτηρίου αλλά πολύ πιο γρήγορα από αυτόν!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!