Το πρώτο απαιτούμενο της υπέρβασης

Η Κοπεγχάγη έδειξε από τι είναι φτιαγμένη στον πρώτο αγώνα επιβεβαιώνοντας και στην πράξη ότι είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα που βασίζεται σε συγκεκριμένους παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στο Telia Parken είδαμε πως οι Ντελανέι, Πάβλοβιτς και Σαντατέρ έκαναν δύσκολη τη ζωή στους παίκτες μας αφού με τις ατομικές τους ενέργειες άφησαν αρκετές φορές εκτεθειμένη την αμυντική μας γραμμή.

Η ομάδα μας ευτύχησε να δεχτεί μόνο ένα τέρμα όταν ο Ντελανέι έδωσε πάσα 40 μέτρων στον Πάβλιβιτς και πλέον καλείται να βρει τον τρόπο με τον οποίο οι συγκεκριμένοι παίκτες θα περιοριστούν πλήρως την Τετάρτη.

Αν δεχτούμε γκολ η υπόθεση πρόκριση θα γίνει δύσκολη αν όχι ανέφικτη και είναι για αυτό που μέσα στα πολλά απαιτούμενα της υπέρβασης είναι η καλή αμυντική λειτουργία που θα διατηρήσει το μηδέν παθητικό.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να επιτεθεί μεθοδικά και με τρόπο που να αφήσει κενούς χώρους αφού στις αντεπιθέσεις μπορεί να γίνει η ζημιά. Τα ατομικά μαρκαρίσματα θα παίξουν το δικό τους ρόλο και είναι για αυτό που οι κεντρικοί αμυντικοί πρέπει να αποφύγουν τα λάθη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!