Το πρώτο όχι σε Γάλλους

Τα όσα λέγονται και διαρρέουν τις τελευταίες μέρες αναφορικά με τον Σάλαι δεν είναι τυχαία αφού ο αντιπρόσωπος του παίκτη με τις ευλογίες του ΑΠΟΕΛ επιδιώκει ένα deal εφόσον αυτό ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Όπως είμαστε σε θέση να αναγνωρίζουμε η ομάδα μας είπε ήδη το πρώτο όχι σε μια ανεπίσημη πρόταση που έγινε για παραχώρηση του Σάλαι. Πιο συγκεκριμένα ο μάνατζερ του νεαρού Ούγγρου γνωστοποίησε στη διοίκηση την πρόθεση Γαλλικής ομάδας να υποβάλει πρόταση που θα ανερχόταν στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ το ποσό που θα προσέφερε η ομάδα που βρίσκεται φέτος ανάμεσα στις πέντε πρώτες της Ligue 1, κρίθηκε χαμηλό και σε συνεργασία με την πλευρά του παίκτη διαμήνυσαν ότι δεν υπάρχει λόγος να επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον με το συγκεκριμένο ποσό.

Το ευρύτερο σκηνικό είναι αυτό που θέλει τον Σάλαι να προωθείται αλλά και να αξιολογείται θετικά από σκαουτερ που ασχολούνται με προηγμένα πρωταθλήματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν κάποια από τις ομάδες θέλει πραγματικά να αποκτήσει τον Σάλαι θα είναι έτοιμη να καλύψει τις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ. Αυτές όπως προκύπτει ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Το πως θα εξελιχθεί το σκηνικό στην μεταγραφική που διανύουμε είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία ενώ ίσως παίξει ρόλο και η παρουσία του παίκτη στους πρώτους αγώνες προκριματικών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X