Τo scouting και ο Αλεξάνδρου

Η scouting report αναφέρει ότι η Σούντουβα είναι μια τεχνική ομάδα που διαθέτει παίκτες με δυνατά κορμιά όπως εχέφερε μεταξύ άλλων ο Πετεβίνος λίγο πριν η ομάδα αναχωρήση για τη Λιθουανία. Ο εκπρόσωπος τύπου σχολίασε επίσης την απόφαση του Μπαλταζάρ να κόψει τον αρχηγό Αλεξάνδρου…

Οι σχετικές τοποθετήσεις…

“Είναι ένα άγνωστο τοπίο. Θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί. Τα πάντα θα κριθούν μέσα από το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε ότι το πρώτο βήμα θα είναι με το δεξί”

“Αυτό το οποίο δουλέψαμε απ΄όταν έγινε γνωστή η αντίπαλος μας είναι να προετοιμαστούμε, να είμαστε έτοιμοι και να να την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό. Είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας. Το πρωτάθλημα τους είναι σε εξέλιξη. Πρέπει να αποδείξουμε εντός γηπέδου ότι έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα”

“Η Σούντβα είναι μια ομάδα με δυνατά κορμιά. Είναι μια ομάδα που θέλει και παίζει καλό και τεχνικό ποδόσφαιρο”

“Ο κύριος Μπαλταζάρ έχει επιλέξει τους 21 που θεωρεί ότι ταιριάζουν καλύτερα στα πλάνα του για τον πρώτο αγώνα. Τρεις από αυτούς θα μείνουν εκτός. Πάμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”

Για τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου και το γεγονός ότι έμεινε εκτός: “Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής έμενε εκτός θα υπήρχε συζήτηση. Αυτό θα συμβεί και σε άλλα παιχνίδια. Ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!