Το σερί και οι αμυντικές επιδόσεις

Ο ΑΠΟΕΛ μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα από τη Δόξα στον πρώτο αγώνα του 2016, γεγονός που τον έφερε στη δεύτερη θέση και στο -2. Η αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη έγινε εφικτή για διάφορους λόγους με πιο σημαντική τη βελτίωση της μεσοαμυντικής λειτουργίας της ομάδας μας.

Ενώ το δίμηνο Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου η ομάδα έδειχνε ευάλωτη με πολλούς και διάφορους τρόπους και ανεξαρτήτως αντίπαλου η κατάσταση με την πάροδο του χρόνου βελτιώθηκε σε ουσιαστικό βαθμό. Δεν είναι μόνο τα δύο τέρματα που δεχτήκαμε στους τέσσερις τελευταίους αγώνες αλλά και το γεγονός ότι οι αντίπαλοι δεν φτάνουν πλέον εύκολα στην περιοχή μας.

Η ομάδα λειτουργεί καλύτερα και στις στατικές φάσεις ένα τομέα που ήμασταν ευάλωτοι, αφού σχεδόν κάθε σέντρα ή κόρνερ των αντιπάλων μύριζε γκολ…

Οι λόγοι της βελτίωσης δεν είναι άγνωστοι. Η επιστροφή του Πάρντο, η προσθήκη του Μιλάνοφ και η διαθεσιμότητα των Καρλάο και Αμορίν έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να δούμε την αμυντική λειτουργία να είναι αυτή που προβλέπεται για ομάδα που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή.

Το ζητούμενο όμως είναι η συνέπεια και η σταθερότητα οπότε οι αγώνες που ακολουθούν και ιδιαίτερα τα ντέρμπι θα κρίνουν πολλά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!