Το συντομότερο και επίσημα

Το +7 από τον δεύτερο Απόλλωνα μας δίνει ένα τόσο σημαντικό προβάδισμα που το ζητούμενο πλέον είναι η σωστή διαχείριση του έχοντας ένα ξεκάθαρο και σημαντικό στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος από το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα το συντομότερο δυνατό.

Η νίκη επί της Ομόνοιας χαρακτηρίστηκε μισό πρωτάθλημα και την Πέμπτη στο Τσίρειο έχουμε την ευκαιρία να εκτοξεύσουμε τη διαφορά ακόμα περισσότερο.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη να τελειώσει και μαθηματικά το θέμα το συντομότερο δυνατό αφού αν συμβεί τα οφέλη θα είναι πολλά.

Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν περισσότερες ανάσες αφού όσο εκκρεμεί η επίσημη στέψη όλοι αναγκάζονται να βρίσκονται στην πρίζα.

Κάπως έτσι προκύπτουν και οι τραυματισμοί με πιο πρόσφατο αυτόν του Μερκή ο οποίος «έπρεπε» να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Έχοντας δώσει σχεδόν 50 αγώνες και με τις βοήθειες από τις φετινές μεταγραφικές προσθήκες να μην είναι καθόλου ικανοποιητικές είναι φανερό ότι η ραχοκοκαλιά της ομάδας μας έχει επιφορτιστεί σε τεράστιο βαθμό.

Είναι για αυτό που καλούνται να σφίξουν τα δόντια και να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στους επόμενους 1-2 αγώνες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X