Το σοβαρό μειονέκτημα του ΑΠΟΕΛ

Το σκηνικό που διαμορφώνεται μπαίνοντας στη τελική ευθεία δεν είναι άγνωστο αλλά είναι πιο έντονο από ποτέ. Ο συνασπισμός όσων είναι αντιΑΠΟΕΛ κάνει ήδη ότι μπορεί για να αποτρέψει το ιστορικό επίτευγμα της κατάκτησης του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Το γνωστό ΑΠΟΕΛ εναντίον όλων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την ομάδα μας όμως να έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα.

Αναφερόμαστε στην απόφαση και επιμονή των οργανωμένων να απέχουν από όλους τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ. Παρόλο είναι δικαίωμα τους να αντισταθούν στο μέτρο της ταυτοποίησης ο τρόπος με τον οποίο αντιστέκονται όχι μόνο δεν είναι αποτελεσματικός αλλά στερεί από την ομάδα την επιπλέον δυναμική που έχει τρομερή ανάγκη.

Οι οργανωμένοι της ομάδας μας εφαρμόζουν ένα μέτρο που κανένα άλλο οργανωμένο σύνολο δεν εφαρμόζει με αποτέλεσμα να βλέπουμε κάθε αντίπαλο να αποθρασύνεται.

Η διοίκηση Πετρίδη με έμμεσο τρόπο τους καλεί να επιστρέψουν ενώ την ίδια προτροπή κάνει και η πλειοψηφία των οπαδών μας που εξακολουθεί να πηγαίνει στο ΓΣΠ.

Το Σάββατο αγωνιζόμαστε εναντίον του κυριότερου εκφραστή του αντιΑΠΟΕΛισμού και δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθεια που θα γίνει να παραμείνουμε στην κορυφή. Αυτό προβλέπει το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ έστω και αν στην εποχή που ζούμε χάθηκε το μέτρο και σε αυτό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!