Το τεράστιο ρίσκο του Τιμούρ

Η επικείμενη μεταγραφή του Γιαννιώτα στην ομάδα ξεκαθαρίζει σε μεγάλο βαθμό το μεταγραφικό τοπίο αφού σύμφωνα με το πλάνο του Κετσπάγια θα πραγματοποιηθεί και τρίτη μεταγραφή αλλά αυτή δεν θα αφορά ακραίο αμυντικό. Ο προπονητής μας κρίνει ως πιο σημαντική την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή για αυτό και η τρίτη προσθήκη θα αφορά επιθετικό.

Ο Γιαννιώτας θεωρείται περιφερειακός επιθετικός και το πλάνο τον θέλει να αγωνίζεται ως ακραίος και παράλληλα ο Κετσπάγια θέλει έναν επιθετικό που θα μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική του Καβέναγκι και σαφώς κάτι πιο αξιόλογο από τον φευγάτο Πιατκόφσκι.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα προβληματικά αμυντικά άκρα της ομάδας μας δεν θα έχουν την απαιτούμενη ενίσχυση με τον προπονητή όμως να κρίνει ότι ο Μιλάνοφ αρκεί για να βγει η χρονιά.

Πέραν του ότι κρίθηκε πιο σημαντική η ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή, υπάρχει η εκτίμηση ότι είδαμε τα χειρότερα του Σέρτζιο και πως η προσθήκη του Βούλγαρου θα βοηθήσει τόσο τον Πορτογάλο όσο και τον Αντωνιάδη να παρουσιαστούν καλύτεροι.

Το ενδεχόμενο να ανατραπεί το συγκεκριμένο πλάνο είναι παραπάνω από απομακρυσμένο και μόνο αν προκύψει κάποιος σοβαρός τραυματισμός θα προσαρμοστεί αναλόγως.

Βασικά επιβεβαιώνεται και το σενάριο που θέλει τον Μιλάνοφ να λειτουργεί ως τζόκερ στα δυο άκρα της άμυνας αναλόγως του που υπάρχει το μεγάλυτερο πρόβλημα. Το ρίσκο που παίρνει συνειδητά ο Κετσπάγια είναι αν υπάρξει ταυτόχρονο πρόβλημα οπότε και θα πρέπει να καταφύγει πάλι σε πειράματα. Πειράματα που αν κοστίσουν βαθμούς θα…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X