Το θέμα είναι μετά τους Λουξεμβουργιανούς

Μπήκαμε αισίως στον καυτό από κάθε άποψη Ιούλιο ο οποίος πρέπει να βρει τον ΑΠΟΕΛ όσο πιο έτοιμο γίνεται προκειμένου να βρεθεί στα play offs του Champions League. Η αλλαγή προπονητή δημιουργεί την ανάγκη και παράλληλα δυσκολία για άμεση προσαρμογή σε νέα φιλοσοφία και τακτικές ενώ έχουν γίνει ουσιαστικές αλλαγές και στο ρόστερ, γεγονός που προσθέτει ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις στην ομάδα μας.

Το θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης εκκρεμεί και παρόλο που έγιναν σε χρόνο ρεκόρ έξι συνολικά μεταγραφές, η ομάδα έχει άμεση ανάγκη ακόμα δυο.

Ιδιαίτερα η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού που θα δώσει ουσιαστικές και ποιοτικές λύσεις είναι must και πλέον μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι κάθε μέρα που περνά χωρίς να έχει κλείσει το θέμα επηρεάζει αρνητικά την ευρωπαϊκή προοπτική του ΑΠΟΕΛ.

Η εκτίμηση και απαίτηση όλων είναι ότι θα περάσουμε το εμπόδιο της Ντουντελανζ αλλά το ζητούμενο είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι και με τις καλύτερες επιλογές στον κρίσιμο 3ο προκριματικό.

Αυτό σημαίνει να είναι διαθέσιμος και επιλογή εντεκάδας ο κεντρικός αμυντικός που ψάχνουν απεγνωσμένα εδώ και μέρες οι αρμόδιοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!