Το θέμα με τα ντέρμπι

Από την Κυριακή ανοίγει ένας νέος κύκλος αγώνων όπου ο ΑΠΟΕΛ θα τεθεί αντιμέτωπος με τις υπόλοιπες ομάδες της πρώτης εξάδας και όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για τους αγώνες οι οποίοι θα κρίνουν πολλά.

Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα δυο ή και τριών ταχυτήτων και παρόλο που η ΑΕΚ έχασε βαθμούς από τους τέσσερις του πυθμένα, όλα συνηγορούν ότι ο τίτλος θα κριθεί στα λεγόμενα ντέρμπι.

Αναφερόμαστε στους αγώνες όπου η ομάδα μας μέχρι στιγμής δεν έχει και ικανοποιητικό απολογισμό αφού μετρά δυο ισοπαλίες με Απόλλων και ΑΕΚ, μια ήττα από την ΑΕΛ και μια νίκη επί της Ομόνοιας.

Η κατάσταση ήταν έκδηλα ανησυχητική αλλά οι δυο νίκες τον Δεκέμβριο πάνω σε Ομόνοια και Ανόρθωση διασκέδασαν τις εντυπώσεις και έθεσαν τις βάσεις για τη βαθμολογική ανάκαμψη.

Δεν αρκούν όμως αφού θα πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε και τους σοβαρούς διώκτες μας που δεν είναι άλλοι από τους μάντηες και τους Λεμεσιανούς. Η αρχή πρέπει να γίνει την Κυριακή αφού το +8 μάλλον θα τους θέσει νοκ αουτ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X