Το θέμα με τον Γιαμπερέ

Μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που έχει να πάρει ο Κρίστιανσεν είναι αυτή της στελέχωσης της αμυντικής γραμμής προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή λειτουργία της. Ένα ερώτημα που τίθεται ενόψει ΑΕΚ είναι αν ο προπονητής μας θα κρίνει έτοιμο τον Γιαμπερέ προκειμένου να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Ο Γάλλος ήρθε στον ΑΠΟΕΛ ουσιαστικά για ένα τρίμηνο προκειμένου να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο Καρλάο. Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να τρέχουν και πλέον να γίνονται όλο και πιο απαιτητικές είναι δεδομένο ότι η προσαρμογή και ενσωμάτωση του ΓΙαμπερέ θα γίνει μέσω επίσημων αγώνων, με ότι και αν αυτό συνεπάγεται.

Από την άλλη η πολύ καλή παρουσία του Ιωάννου καθιστά δύσκολη την απόφαση εκτοπισμού του από το κέντρο της άμυνας όπου δεν θα σταματήσουμε να θυμίζουμε ότι είναι η φυσική του θέση και εκεί που αποδίδει καλύτερα.

Σε κάθε περίπτωση ο Κρίστιανσεν καλείται να αποφασίσει πότε θα δώσει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στον Γιαμπερέ, με τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής (Καρμιώτισσα) να θεωρείται ο πιθανότερος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X