Το θεματάκι με τους δανεικούς

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση Γιαμπερέ και με τα όσα διαρρέουν από την πλευρά του παίκτη, φαίνεται ότι θα πει το ναι στην πρόταση συνεργασίας που του έγινε από τον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για ένα πολυπόθητο ναι αφού στον Γιαμπερέ βλέπουν τον παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό που άφησε ο Καρλάο.

Αν τελικά κλείσει η μεταγραφή θα πρόκειται για ακόμα μια προσθήκη παίκτη τα τελευταία χρόνια όπου εντάσσεται στον ΑΠΟΕΛ υπό μορφή δανεισμού. Όπως είδαμε στις περιπτώσεις των Ντε Βινσέτι και Γιαννιώτα η τακτική αυτή δημιουργεί θέματα αφού ο ΑΠΟΕΛ αφού ο εξάμηνος δανεισμός εμποδίζει την ομάδα να προγραμματιστεί σε βάθος χρόνου.

Από την άλλη ο δανεισμός  ποιοτικών ποδοσφαιριστών που προέρχονται από ομάδες επιπέδου είναι μια αναπόφευκτη πραγματικότητα αφού η ομάδα μας δεν έχει τα μέσα για να προχωρήσει στην απόκτηση των περισσοτέρων με ελευθέρα.

Αυτό συμβαίνει και με τον Γιαμπερέ ο οποίος αν τελικά πει το ναι θα έρθει στην ομάδα μας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το τι θα συμβεί στη συνέχεια είναι προς το παρόν άγνωστο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!