Το βαρόμετρο Μοράις

Γίνεται πολύ αναφορά για τους παίκτες των οποίων η απόδοση θα κρίνει πολλά στον αγώνα της Κυριακής και στο επίκεντρο των αναλύσεων είναι οι Ντε Βινσέτι, Εφραίμ και Γιαννιώτας ενώ από πλευράς του αντίπαλου κυριαρχούν τα ονόματα των Τετέ και Τομάς. Όλα τα πιο πάνω ισχύουν αλλά ισχύει ότι ο ΑΠΟΕΛ στα δύσκολα έχει ανάγκη και από ένα συγκεκριμένο παίκτη να ανταποκριθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Επειδή τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια το κάνει πολύ το θεωρούν δεδομένο αλλά πρέπει να το εντοπίσουμε! Αναφερόμαστε στον Μοράις του οποίου η παρουσία και απόδοση είναι καταλυτική έτσι ώστε η διαχρονική δύναμη του ΑΠΟΕΛ στο χώρο του κέντρου να επιβεβαιώνεται στους αγώνες και κυρίως αυτούς που θεωρούνται κρίσιμοι.

Την Κυριακή ο Πορτογάλος με τη συνεισφορά και των υπολοίπων καλείται να κάνει όλα όσα πρέπει έτσι ώστε η ομάδας μας απορροφήσει αποτελεσματικά το πρέσιγκ της ΑΕΚ αλλά και να περιορίσει στο ελάχιστο το δημιουργικό παιχνίδι όπως αυτό θα εκδηλώνεται από τον κεντρικό διάδρομο.

Η εμπειρία και ποιότητα που έχει ο ΑΠΟΕΛ και θεωρούμε ότι μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο προσωποποιείται με τον καλύτερο τρόπο στον Νούνο Μοράις.

Εμπρός λοιπόν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!