Το βάρος στους μεσοεπιθετικούς

Η προσπάθεια να φύγουμε νικητές από την αρένα της ΑΕΚ για πρώτη φορά θα είναι δύσκολη αλλά και εφικτή. Για να συμβεί αυτό ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω αφού είναι κοινό μυστικό ότι η ομάδα μας έχει συγκεκριμένες αγωνιστικές αδυναμίες.

Είναι κοινό μυστικό ότι δεν έχουμε το εύκολο γκολ αφού οι επιθετικοί μας δεν έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα. Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό είναι γεγονός και κάτι που μπορεί εύκολα να επιβεβαιωθεί μέσα από αριθμούς.

Η δυστοκία των Μπέζιακ και Μπάλογκ μετριάζεται και με το παραπάνω επειδή έρχονται τα γκολ από άλλους. Ακόμα και ο Μερκής ήταν ένας από αυτούς αφού όταν η κατάσταση πάει στο απροχώρητο, προωθείται προκειμένου να δώσει λύσεις.

Οι μεσοεπιθετικοί που μπορούν να τελειώσουν φάσεις είναι πλέον η πιο αξιόπιστη επιλογή και αυτοί στους οποίους έχει πέσει το βάρος.

Το timing των δυο γκολ του Γιάκολις την τελευταία αγωνιστική ήταν ότι καλύτερο αφού πρόκειται για έναν από αυτούς που έχουμε ανάγκη να βγουν μπροστά. Ο Κροάτης όπως επίσης και ο Ζαχίντ είναι παίκτες που μπορούν να τελειώσουν φάσεις και η ομάδα θα χρειαστεί κάτι τέτοιο το βράδυ της Κυριακής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!