Το βασανιστικό δίμηνο

Το δείγμα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό αφού έχουμε διανύσει το 1/3 της φετινής χρονιάς και μέσα από αυτό φαίνεται ότι η ομάδα μας δεν έχει τις λύσεις στο σκοράρισμα. Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι το πρόβλημα ξεκινά από την αδυναμία στο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ή και να οργανωθούμε σωστά.

Αν ισχύει αυτό ασφαλώς και το πρόβλημα είναι πιο μεγάλο αλλά σε κάθε περίπτωση οι Ρέζα και Ντελατόρε δεν σκοράρουν με την απαιτούμενη συχνότητα. Η προσθήκη της τελευταίας στιγμής (Μπάλογκ) φαίνεται ότι ήταν ακόμα μια περίεργη κίνηση της διοίκησης Πετρίδη οπότε οι λύσεις και επιλογές είναι ελάχιστες.

Η προσμονή ότι ο Ντε Βινσέτι θα δώσει ουσιαστικές βοήθειες τους πρώτους τέσσερις μήνες αποδείχτηκε αβάσιμη και πλέον η ελπίδα στρέφεται στο να πάρει μπρος πριν να είναι πραγματικά αργά.

Το παράθυρο ενίσχυσης θα ανοίξει σε δυο μήνες αλλά μέχρι τότε υπάρχει πολύς καιρός και αγώνες. Για να μην είναι ένα βασανιστικό δίμηνο με βαθμολογικές και όχι μόνο απώλειες θα πρέπει να γίνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια από όλους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!