Τα διλήμματα ενόψει Σπάρτα

Η ομάδα μας ολοκληρώνει την Πέμπτη το ευρωπαϊκό οδοιπορικό της με τον αγώνα εναντίον της Σπάρτα. Αυτό που αποτελεί όνειρο για άλλες ομάδες στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ είναι μια πορεία που θα ξεχαστεί γρήγορα. Το πως γιατί συμβαίνει αυτό είναι μεγάλη ιστορία που δεν θα μας απασχολήσει σήμερα. Αυτό που πρέπει να προβληματίσει ενόψει του αγώνα της Πέμπτης είναι ο στόχος που θα πρέπει να έχουμε στο συγκεκριμένο αγώνα.

Το πρεστίζ του ΑΠΟΕΛ επιβάλλει να παλέψει και ιδανικά να έχει βαθμολογικό κέρδος προκειμένου να αποφύγει την τελευταία θέση αλλά και να έχει το οικονομικό όφελος που προκύπτει από την ισοπαλία ή και τη νίκη. Πόσο εφικτό όμως είναι αυτό με την εικόνα που εκπέμπει μέχρι σήμερα η ομάδα;

Πέραν της επιτευξιμότητας του στόχου η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να αξιολογήσει πολύ σοβαρά το κόστος που θα έχει η προσπάθεια αυτή. Η Σπάρτα μπορεί να έχει προκριθεί στην επομένη φάση αλλά για τους δικούς της λόγους θα επιδιώξει να φύγει με βαθμολογικό κέρδος.

Θυμίζουμε ότι η υπερπρόσπαθεια στον αγώνα με τη Σάλκε είχε σαν αποτέλεσμα να επιστρέψουν τραυματίες τρεις παίκτες. Ο ταλαιπωρημένος και φέτος από τους πολλούς τραυματισμούς ΑΠΟΕΛ δεν έχει τη δυνατότητα να χάσει κάποιον παίκτη. Η συνέχεια στο πρωτάθλημα έχει τον αγώνα με την Αεκ και η ανάγκη για να κερδίσουμε επιτέλους έναν πραγματικό αγώνα είναι επιβεβλημένη!

Η εξάρτηση σε παίκτες όπως οι Καβενάγκι, Ντε Βινσέτι, Μοράις, Βινίσιους και Σέρτζιο είναι μεγάλη ως αφύσικη. Ο Κετσπάγια λοιπόν καλείται να αποφασίσει αν αυτοί και όχι μόνο θα αγωνιστούν την Πέμπτη με όποιους κινδύνους και αν διατρέχει αυτό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X