Το ζητούμενο με Ντε Καμάργκο

Ο Ντε Καμάρκγο είναι πλέον έτοιμος με κάποιους να υποστηρίζουν ότι ήταν έτσι και για τον αγώνα στην Ελβετία αλλά ο Κρίστιανσεν συνειδητά επέλεξε να τον προφυλάξει. Το ότι την Πέμπτη προπονήθηκε κανονικά δεν εκπλήσσει κανέναν που ξέρει το στόρι του Βραζιλιάνου αφού ήταν γνωστό και πριν η ομάδα ταξιδέψει ότι ο Ντε Καμάργκο θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Μετά όμως από ένα μήνα αποχής το ζητούμενο δεν είναι απλά να συμπεριληφθεί στην αποστολή αλλά και να πάρει χρόνο συμμετοχής. Αυτό είναι και το πλάνο του Κρίστιανσεν ο οποίος θέλει να δώσει αυτή τη δυνατότητα στον παίκτη προκειμένου ο βαθμός ετοιμότητας του να είναι μεγαλύτερος στους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν.

Αναφερόμαστε σε αυτούς με την Αεκ και την Γιανγκ Μποις όπου η παρουσία του Βραζιλιανου και η συνεισφορά του θα παίξουν ρόλο στην προσπάθεια που θα γίνει για να μειώσουμε τη διαφορά στο πρωτάθλημα και να κάνουμε βήμα πρόκρισης στο Europa.

Μπορεί πολλοί να μην το έχουν αντιληφθεί λόγω της επικοινωνιακής φρενίτιδας που υπάρχει γύρω από τον Σωτηρίου αλλά ο Ντε Καμάργκο μας έλειψε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!