Τον περιμένουν δύσκολες και καθοριστικές αποφάσεις

Ο Χουάνχο Λορένθο έχει αναλάβει κανονικά χρέη αρχισκάουτερ στην ομάδα μας και παρόλο που εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του η ουσία είναι ότι έκλεισε ένα σημαντικό κεφάλαιο που απασχολούσε σχετικούς και μη. Η προσθήκη του Ισπανού έρχεται να ενισχύσει την υφιστάμενη ομάδα ατόμων που χειρίζεται θέματα στελέχωσης του ρόστερ και η οποία χρειάζεται επειγόντως βοήθειες.

Με την μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού να κρίνεται μέχρι στιγμής τουλάχιστον ως μη ικανοποιητική και την ομάδα να έχει μπροστά της έναν αγωνιστικό γολγοθά, το ζητούμενο είναι να διορθωθούν λάθη και κενά που έχουν ήδη εντοπιστεί.

Ο Λορένθο πρέπει να ηγηθεί της προσπάθειας. Λέμε να ηγηθεί γιατί ο Κρίστιανσεν ξέρει καλύτερα από όλους τις ανάγκες της ομάδας με βάση τον τρόπο που την θέλει να αγωνίζεται αλλά δεν έχει την απαιτούμενη γνώση της αφοράς και των διαθέσιμων παικτών. Όσον αφορά τον Σάμπουριτς η λογική λέει ότι ο ρόλος του πλέον γίνεται περισσότερο διεκπεραιωτικός ή τουλάχιστον αυτό πρέπει να γίνει με βάση τον μέχρι σήμερα απολογισμό του.

Οι ανάγκες του ΑΠΟΕΛ είναι περισσότερες από τις κενές θέσεις οπότε η αρμόδια επιτροπή θα πρέπει να ιεραρχήσει τις ανάγκες, να εντοπίσει ικανούς και έτοιμους παίκτες αλλά και να αποφασίσει ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!