Του ανοίγουν την πόρτα;

Μπορεί ο Πρόδρομος Πετρίδης να αρκέστηκε στο ότι ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρόμο, η αλήθεια όμως είναι ότι εδώ και καιρό ο τερματοφύλακας από τη Βενεζουέλα συμφώνησε με την ομάδα μας.

Η απόκτηση του όμως δημιουργεί βάσιμα ερωτήματ αφού την ίδια στιγμή στο ρόστερ της ομάδας μας βρίσκονται οι Βαντερμαν και Πάρντο ενώ από πέρσι έχουμε εξασφαλίσει και τα δικαιώματα του Νεόφυτου Μιχαήλ, ο οποίος παρέμεινε στη Νέα Σαλάμινα υπό μορφή δανεισμού.

Τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε μια εκστρατεία στοχοποίησης του Πάρντο έχοντας ως βασικότερο επιχείρημα τις οικονομικές του απολαβές αλλά αυτές όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είναι πολύ κοντά σε αυτές του Βαντερμαν, ενώ ούτε το συμβόλαιο που προσφέρθηκε στο Ρόμο δεν μπορεί να θεωρηθεί φτηνό.

Με αυτά τα δεδομένα προκύπτει το ερώτημα αν η επιτροπή προγραμματισμού αποφάσισε την καρατόμηση του Πάρντο ή αν έχουμε την πολυτέλεια και το λόγο να διαθέτουμε τους τέσσερις πιο πάνω με τους δυο να παίζουν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Σε περίπτωση που οι αρμόδιοι επιθυμούν την αποχώρηση του Πάρντο θα πρέπει να έχουν επίγνωση των αντικειμενικών δυσκολιών που θα συναντήσουν όπως επίσης και το ότι πρόκειται για έναν τερματοφύλακα επιπέδου και σίγουρα ικανότερο του Ρόμο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!