Τους έκλεισε

Ο Κουτσοκούμνης έδωσε εντολή να σταματήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Επ’ αόριστο μάλιστα!

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει ξεκούραστος στις 8 Δεκεμβρίου στο μεταξύ μας παιχνίδι, ίσως και για την πρωτια του ομίλου. Αναμένουμε ότι η χόχοι θα εκδώσουν ανακοίνωση σε λίγο εναντίον του Κουτσοκούμνη ότι το έκανε για να είναι ξεκούραστος ο Ολυμπιακός με την Young Boys για να πάρει βαθμό και να προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: «Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής  όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την  στάση της.

Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!