Τους ενώνει ο ΑΠΟΕΛ!

Η Ανόρθωση μοιάζει με ηφαίστειο που θα εκραγεί στην επόμενη στραβή αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελά και να οδηγεί στο γνωστό μας εφησυχασμό. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της με το να κερδίσει την Κυριακή τον μεταξύ μας αγώνα. Η κατάσταση τους είναι προβληματική από κάθε άποψη με διασπαστικές τάσεις και τον χρηματοδότη τους να προσπαθεί να διατηρήσει ισορροπίες που δείχνουν ανέφικτες.

Ακόμα και να μην βρουν τις ξεκάθαρες λύσεις που θέλουν μέχρι την Κυριακή, η κάθοδος του ΑΠΟΕΛ στο Παπαδόπουλος είναι καλός λόγος για να ξεχάσουν τα όσα τους χωρίζουν για ένα δίωρο. Ο Κετσπάγια και οι παίκτες θα περάσουν ένα δύσκολο απόγευμα και είναι για αυτό που θα πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που πρέπει να πάμε σωστά προετοιμασμένοι στην έδρα τους. Η εχθρική ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν όλοι και ιδιαίτερα ο Κετσπάγια δεν θα πρέπει να αποπροσανατολίσει ενώ σημαντικό ρόλο παίξει και η αντιμετώπιση που θα έχουμε και από τη διαιτησία. 

Είναι για αυτό που όσοι ασχολούνται με το παρασκήνιο αναμένουν και το σημερινό ορισμό προσδοκώντας ότι θα επιλεγεί κάποιος που μπορεί να αντέξει και να διαχειριστεί σωστά την πίεση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X