Τουλάχιστον ένας εκ των δυο

Η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με μια σειρά αγώνων που θα κρίνει την πορεία μας στο Europa League και θα πρέπει να μας καταστήσει φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι το ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ.

Ο βαθμός δυσκολίας του εγχειρήματος είναι μεγάλος αφού η ομάδα μας δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση της σε καλά επίπεδα. Ακόμα και οι νίκες στο πρωτάθλημα ήρθαν με μέτρια απόδοση και χωρίς να δούμε κάποιους παίκτες να αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Ο Ντολ προσπαθεί να βελτιώσει το αγωνιστικό προφίλ του ΑΠΟΕΛ αλλά για να τα καταφέρει εξαρτάται από την απόδοση συγκεκριμένων παικτών. Δυο από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αυτές των Τάμαρι και Ντε Βινσέτι.

Με τον Αργεντινό να μην έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει θέση βασικού και πλέον να προσπαθεί να επανέλθει μετά από έναν ακόμα μυϊκό τραυματισμό, δεν πρέπει να προκαλεί απορία γιατί η ομάδα δυσκολεύεται στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι.

Αν στο παζλ βάλουμε και τον Τάμαρι που ξεκίνησε πολύ φτωχά τη φετινή χρονιά σε βαθμό που έμεινε στον πάγκο ακόμα και σε ευρωπαϊκούς αγώνες, τότε δίνεται και η απάντηση στα αγωνιστικά θέματα που ταλανίζουν την ομάδα.

Ασφαλώς και το ρόστερ έχει παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις αλλά αν ένας τουλάχιστον από τους συγκεκριμένους δεν δώσει περισσότερες και ουσιαστικές βοήθειες θα έχουμε θέμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!