Τους βαθμούς και μετά βλέπουμε

Ο ΑΠΟΕΛ είναι σήμερα κάτι παραπάνω από φαβορί για να κερδίσει την Δόξα των Καραβίδα και Χατζηλούκα αλλά η φετινή ομάδα μας ακόμα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ένας συνδυασμός δεδομένων καλό θα ήταν να βάλει στην πρίζα και τους παίκτες του Κωστή προκείμενου να μην πέσουν θύμα έκπληξης.

Το ΓΣΠ θα είναι σχεδόν άδειο ενώ από το αρχικό σχήμα θα απουσιάσει ο παίκτης του οποίου οι ατομικές ενέργειες έφεραν τη νίκη στους δυο προηγούμενους αγώνες. Ο νέος προπονητής όσο και αν ξέρει το ρόστερ και τις παθογένειες του δεν μπορεί να κάνει θαύματα, οπότε το ζητούμενο και σήμερα είναι μόνο οι τρεις βαθμοί.

Το πως θα έρθουν αυτοί δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Δυστυχώς συνηθίσαμε να βλέπουμε το ΑΠΟΕΛ να κερδίζει με το ζόρι και χωρίς να πείθει, οπότε το ενδεχόμενο μια ακόμα τέτοιας μέρας δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Απαιτείται όμως ενέργεια και διάθεση να παίξουν σύμφωνα με τον τρόπο που θέλει ο Κωστή αφού δεν γίνεται να κάνουμε τις μισές τελικές προσπάθειες ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Το ποιοι θα κληθούν να καλύψουν το κενό των Εφραίμ και Τάμαρι θα γίνει γνωστό σε λίγο. Το σίγουρο είναι ότι για τον πρώτο θα πρέπει να είναι αναπλήρωση που θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!