Τράμπες λόγω κουρέματος

Αποκαλύψεις που προκαλούν πάταγο και θα ανοίξουν μεγάλες φάλιες στο ακελ και την ομόνοια έκανε και σήμερα ο μάστρε Μιλτής…

Διαβάστε τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα του ο Φιλελεύθερος:

Για παραλαβή προχρονολογημένων επιταγών προκειμένου να φαίνεται ότι εκδόθηκαν πριν από το κούρεμα καταθέσεων έκανε λόγο σήμερα στο δικαστήριο ο εργολάβος Μιλτιάδης Νεοφύτου, που εμφανίζεται αποφασισμένος να τα βγάλει όλα στη φόρα.

Συνεχίζεται η δικαστική διαδικασία της προσφυγής του εργολάβου εναντίον του Δημήτρη Χριστόφια, με την αντεξέταση από πλευράς του συνηγόρου υπεράσπισης του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαχαραλάμπους. Ο ίδιος ο Δημήτρης Χριστόφιας δεν βρίσκεται στην αίθουσα αφού απουσιάζει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον Μιλτιάδη Νεοφύτου, η πρώτη επιταγή παραδόθηκε στις 12 Απριλίου 2013, λίγες μόνο εβδομάδες μετά το κούρεμα και η δεύτερη στις 31 Μαΐου του ίδιου έτους, ωστόσο του ζητήθηκε να μπει ημερομηνία του Ιανουαρίου του 2013.   Η συγκεκριμένη καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και χρήζει ποινικής διερεύνησης, με τον ίδιο τον Μιλτιάδη Νεοφύτου να υποστηρίζει ότι διαθέτει στοιχεία για όσα αναφέρει σε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο.

Ο εργολάβος ρωτήθηκε από τον δικηγόρο του Χριστόφια αν έχει προσωπική απαίτηση ή εάν η απαίτηση αφορά την εταιρεία του για να πάρει την απάντηση ότι έχει προσωπική απαίτηση καθώς οι οδηγίες δίνονταν προσωπικά στον ίδιο, ενώ άλλωστε είναι και ο κύριος μέτοχος της εταιρείας.

Ρωτήθηκε επίσης αν τα χρήματα πήγαιναν σε όλα τα τμήματα της Ομόνοιας για να απαντήσει ότι τον Δημήτρη Χριστόφια ενδιέφερε μόνο το ποδόσφαιρο όπου ήθελε διακρίσεις για να τις παρουσιάσει στους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ.  Ο Μ. Νεοφύτου κατέθεσε έγγραφο με τους λογαριασμούς της εταιρείας του το οποίο αναφέρει ότι υπήρχε σαφής κερδοφορία μέχρι το 2011 και ζημιές μετά το 2011.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!