Τραυματίας ή κουρασμένος;

Σε μια χρονική στιγμή που ο Τραμεντζάνι αρχίζει να στέλνει ενθαρρυντικά μηνύματα σε σχέση με το χάος που παρέλαβε από τους φούρπους της διοίκησης, κορυφώνονται περιστατικά που δείχνουν μια αχρείαστη εσωστρέφεια από πλευράς διοίκησης.

Αναφερόμαστε στην τακτική των τελευταίων εβδομάδων να αποκρύβονται τραυματισμοί παικτών και αυτοί να γίνονται γνωστοί αναγκαστικά μέσω της ανακοίνωσης της αποστολής ή και της 11αδας κάθε αγώνα.

Η τελευταία περίπτωση αφορά τον Τάμαρι ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε εκτός πλάνου στον αγώνα με την ΕΝΠ. Παραδόξως ήταν στον πάγκο ενώ ο προπονητής μας σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα παραδέχτηκε ότι ο νεαρός αντιμετώπισε συγκεκριμένο πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση.

Εν τω μεταξύ ο παίκτης επιβεβαίωνε στον κύκλο του ότι έχει πόνο στο πόδι. Ακολούθησε η μετάβαση του στην Ιορδανία όπου το ιατρικό τιμ επιβεβαίωσε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Παράλληλα οι αναφορές και εκτιμήσεις των συμπατριωτών του κάνουν λόγο για αποχή μέχρι και τριών εβδομάδων.

Όλα αυτά ενώ ο επίσημος ΑΠΟΕΛ περιορίζεται σε λεκτικές τοποθετήσεις από τον Πετεβίνο ο οποίος αναφέρει ότι ο Τάμαρι είναι απλά κουρασμένος – καταπόνηση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!