Τρεις αγωνιστικές για το καυλί

‘Εγινε το αναμενόμενο σήμερα με τον Ντε Βινσέτι να δέχεται ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών για την απόφαση του να καυλιάσει το διαιτητή στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Αργεντινός θα χάσει τους αγώνες με Πάφο, ΑΕΚ και Δόξα ενώ η ομάδα μας δεν μπορεί να εφεσιβάλει την ποινή. Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα μας θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τον Αργεντινό τις επόμενες αγωνιστικές και ιδιαίτερα σε αυτόν με την Αεκ.

Η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που θέλει τον παίκτη να κάνει συχνά πυκνά απερίσκεπτες ενέργειες που δημιουργούν όλων των ειδών τα προβλήματα και ζημιώνουν τον ΑΠΟΕΛ.

Η σχετική ενημέρωση της ΚΟΠ:

*Καταγγελία κατά του DE VINCENTI TOMAS SEBASTIAN, ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ για αντιαθλητική συμπεριφορά προς τον διαιτητή κατά παράβαση του άρθρου 9 (ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής κατά το 75ο λεπτό του αγώνα προέβη σε άσεμνη χειρονομία προς τον διαιτητή πράγμα το οποίο δεν είχε αντιληφθεί ο διαιτητής στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/05.12.2015.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός από τρεις αγώνες και πρόστιμο 600 ευρώ. Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες κείμενο με το πλήρες σκεπτικό της απόφασης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!