Τρεις θέσεις, πολλές ανάγκες

Ο Τόμας Κρίστιανσεν μαζί με τον Σάμπουριτς καλούνται να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό στον μέγιστο δυνατό βαθμό και με τρόπο που να επιτευχθεί  ο στόχος της συμμετοχής σε ομίλους. Λέμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό γιατί από τη στιγμή που μπορούν να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ μέχρι το τέλος Αυγούστου θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για αυτό το ενδεχόμενο.

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή όμως είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να πραγματοποιήσει ακόμα τρεις μεταγραφές αλλά και ότι οι ανάγκες της ομάδας είναι για περισσότερες προσθήκες. Το ζητούμενο είναι ποιες ανάγκες ιεραρχούνται ως πιο σημαντικές και επείγουσες έτσι ώστε να γίνουν οι αντίστοιχες προσθήκες.

Όπως είναι γνωστό το πλάνο προβλέπει την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός επιθετικού με τις δυο αυτές προσθήκες να πρέπει να γίνουν άμεσα αλλά τα δύσκολα ξεκινούν μετά από αυτούς.

Ποια ανάγκη θα επιχειρηθεί να ικανοποιηθεί με την τρίτη και τελευταία μεταγραφή;

Θα επιλεγεί ένας κεντρικός αμυντικός προς αναπλήρωση του Αμορίν ή θα περιμένουμε τον Γιαννιώτα ή έναν άλλο ακραίο επιθετικό σε περίπτωση που ο Ελλαδίτης μείνει στον Ολυμπιακό; Πως θα βγει η χρόνια με δυο επιθετικούς; (Σωτηρίου + ένας).

Με αυτά τα δεδομένα το ενδεχόμενο να διαφοροποιηθεί το πλάνο και να μην υπάρξει προσθήκη κεντρικού αμυντικού δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Δεν θα αποτελέσει έκπληξη επίσης αν σε βάθος χρόνου παρθεί η απόφαση να μην εγγραφεί στο ρόστερ κάποιος παίκτης ή γίνει κάποια αποδέσμευση προκειμένου να καλυφθούν κενά και αδυναμίες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X