Τρομερός

Τελικά δεν πρέπει να φοβόμαστε να το πούμε. Ο μικρός είναι ο Μέσι της Ιορδανίας και ο λόγος που σήμερα μπορέσαμε να βρούμε τις λύσεις στο ρόμβο της Ομόνοιας.

Μετά τον αγώνα ο Τάμαρι έκανε δηλώσεις…

Αρχικά: “Στο 2ο ημίχρονο ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή και με την βοήθεια των συμπαικτών μου, φτάσαμε στα δυο γκολ. Δεν θα μπορούσα να το κάνω μόνος μου, μόνο όλοι μαζί σαν ομάδα”.

Ποιά ήταν η οδηγία που άλλαξε την εικόνα στο 2ο ημίχρονο; “Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, προσπαθήσαμε αρκετά όμως στο 2ο μέρος έκανε μια αλλαγή στην τακτική ο προπονητής. Βοήθησε την ομάδα να ανέβει ψηλά. Παίζαμε την Ομόνοια που είναι μια μεγάλη ομάδα και ήταν καλό το παιχνίδι”.

Στο ΑΠΟΕΛ ξεχωρίζεις και ακούγονται και γράφονται διάφορα. Πως βλέπεις τον εαυτό σου σε κάποια χρόνια ή σε κάποιους μήνες; “Με τη βοήθεια του ΑΠΟΕΛ έγινα γνωστός στο εξωτερικό. Θέλω και εγώ να βοηθήσω το ΑΠΟΕΛ. Θέλω να πάω πιο πάνω αλλά να βοηθήσω και το ΑΠΟΕΛ που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να φτάσω σε αυτό το σημείο”.

Πού θέλεις να φτάσεις; “Το ΑΠΟΕΛ και ο προπονητής με έχουν βοηθήσει πολύ. Θέλω να γίνω ο καλύτερος στον κόσμο. Έτσι νιώθω αλλά αυτό χρειάζεται χρόνο, δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X