Τυχεροί με ενέργεια και υπομονή

Ο προπονητής μας αναγνώρισε ότι είχαμε θέματα στον αγώνα αφού έπρεπε να σταθούμε τυχεροί για να έρθει η νίκη. Ο Κόρε σχολίασε το γκολ της νίκης αφού αυτό προήλθε από την πολύ καλή ενέργεια του Γένσε και την κεφαλιά γκολ του Σόουζα.

Οι δηλώσεις…

“Ήταν δύσκολο για εμάς, παίξαμε πολλά παιχνίδια και δεν είχαμε χρόνο για προπονήσεις. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η Σαλαμίνα είναι πραγματικά καλή ομάδα. Ξέραμε ότι έπρεπε να έχουμε υπομονή. Είμαι χαρούμενος από τα πρώτα 30 λεπτά του πρώτου μέρους, όχι από τα επόμενα 15. Στο δεύτερο είχαμε ευκαιρίες. Φανήκαμε τυχεροί στο 1-0, μετά ισοφάρισαν και πέσαμε λίγο και φαινόταν ότι ίσως τέλειωνε έτσι το ματς. Όμως βρήκαμε την ενέργεια. Αλλά ήταν μια εξαιρετική σέντρα του Μάικ και κεφαλιά του Λούκας. Πιστεύω αξίζαμε το τρίποντο. Πολύ καλή ομάδα η Σαλαμίνα, αρκετοί θα έχουν πρόβλημα”.

-Ένα σχόλιο για την Ανόρθωση που μοιάζει με τελικό… “Δεν είναι τελικός αλλά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε πριν αρχίσουν τα playoffs. Είναι μια καλή ευκαιρία γιατί παίζουμε στην έδρα μας”.

-Έχετε ενημερώσει τους παίκτες για την λίστα της Ευρώπης; “Ναι έχουμε μιλήσει γι’ αυτό αλλά δεν είμαστε 100%. Είμαστε κοντά στο να αποφασίσουμε”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X