Βαδίζουμε σε τεντωμένο σχοινί

Λένε ότι η διαχείριση οποιασδήποτε κρίσης απαιτεί ηρεμία και καθαρό μυαλό έτσι ώστε να παρθούν οι οποιεσδήποτε αποφάσεις που θα έχουν χαρακτήρα διορθωτικών μέτρων. Η έκταση των διορθωτικών μέτρων στον ΑΠΟΕΛ είναι κάτι σχετικό και απόλυτα υποκειμενικό. Το βλέπουμε και στην πράξη με τους Πετρίδη και Κετσπάγια να δηλώνουν με σιγουριά ότι θα κάνουν όλα όσα πρέπει τους επόμενους τέσσερις μήνες για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, από την άλλη όμως πολλοί θεωρούν ότι οι δύο συγκεκριμένοι είναι η ρίζα του προβλήματος!

Είναι για αυτό που υπάρχει πλέον δυσπιστία στις δηλώσεις των υπευθύνων αφού έμειναν εκτεθημένοι επανειλημμένως. Από το ποιοτικότερο ρόστερ όλων των εποχών που είπε πέρσι ο Πετρίδης μέχρι τη φετινή ατάκα του Κετσπάγια ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν νοείται να περιμένει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, μεσολάβησαν πολλά που δείχνουν ότι υπάρχει υπερκτίμηση των δυνατοτήτων και αδυναμία βελτίωσης.

Ο προπονητής μας για ευνόητους λόγους δήλωσε επίσης ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε για εμάς αμέσως μετά τον αγώνα με την Σπάρτα Πράγας. Η αλήθεια όμως είναι ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να είναι προβληματικός από κάθε άποψη.

Είναι αντιληπτό ότι η ομάδα μας βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Οι πάντες αμφισβητούνται. Όχι μόνο για την ικανότητα τους αλλά και τις προθέσεις τους. Αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα από μόνο του και σχετίζεται άμεσα με το γενικότερο αποπροσανατολισμό που υπάρχει εδώ και χρόνια στον ΑΠΟΕΛ.

Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα είναι ουσιαστικά άγνωστο έστω και αν η πρόθεση και ευχή των υπευθύνων είναι γνωστή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!