Βαρόμετρο από κάθε άποψη

Το μεσημέρι της Δευτέρας η ομάδας μας θα γνωρίζει τον αντίπαλο της για τον 1ο προκριματικό του Europa League που είναι προγραμματισμένος για της 27 Αυγούστου. Ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να κερδίσει την μάχη με το χρόνο έτσι ώστε να είναι η ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Θυμίζουμε ότι όλη η προκριματική φάση είναι νοκ άουτ αγώνες και πως θα γίνεται κλήρωση για την έδρα, γεγονός που κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη τη φετινή προσπάθεια.

Ο Ουζουνίδης καλείται κάτω από δύσκολες αν όχι αντίξοες συνθήκες να παρουσιάσει την ομάδα έτοιμη μέχρι τότε. Η ομάδα δεν είναι επαρκώς στελεχωμένη λόγω και των ιδιαιτεροτήτων της μεταγραφικής περιόδου ενώ ο μοναδικός μας επιθετικός θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Αναφερόμαστε στον Μπεν Σαχάρ ο οποίος αν και βρίσκεται στην Κύπρο δεν θα έχει πάνω του αρκετά παιχνίδια ή και προπονήσεις με την ομάδα έτσι ώστε να μπορέσει να δέσει με τους υπόλοιπους.

Σε κάθε περίπτωση η ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας θεωρείται βαρόμετρο για το κλίμα και δυναμική που θα δημιουργηθεί και ενόψει της συνέχειας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X