Βαθμούς πάρα τις περιορισμένες επιλογές

Ο ΑΠΟΕΛ θα πάει σήμερα στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον τελευταίο στη βαθμολογία Εθνικό και όπως γίνεται αντιληπτό η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτη. Για να επιβεβαιώσουμε τα προγνωστικά και να μην γίνουμε ρεζίλι όπως στον αγώνα με τον Άρη θα πρέπει να κάνουμε 2-3 πράγματα.

To πρώτο και βασικότερο είναι να μην υποτιμηθεί η ομάδα του Εγκωμίτη η οποία αν και τελευταία χάνει πολύ δύσκολα στους τελευταίους της αγώνες.

Όπως πάντα οι αγώνες κρίνονται από την απόδοση της δικής μας ομάδας και είναι για αυτό που ο Δώνης καλείται να παρατάξει την ομάδα με ένα σωστό πλάνο που θα της επιτρέψει να λειτουργήσει σωστά στον αγωνιστικό χώρο.

Οι πολλές απουσίες και η ανετοιμότητα παικτών όπως ο Εφραίμ να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα αφήνει ελάχιστες επιλογές. Το ότι ο καταπονημένος Αλωνεύτης πρέπει να είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις του προπονητή μας αφορά αυτόν που θα υπερασπιστεί την εστία. Ο Πέρεθ είναι στην αποστολή και το αν θα αγωνιστεί βασικός ή όχι θα δείξει ως ένα βαθμό και το πόσο έγραψε πάνω του η αποχή των τελευταίων 10 μηνών.

Ο Ντε Καμάργκο όπως και με τον Απόλλωνα είναι στην αποστολή και σαφώς πιο έτοιμος παρά την Τετάρτη οπότε και για τον παίκτη που θα ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών υπάρχουν θεωρητικά δυο επιλογές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X